Organisatie


Kennis om te delen

De organisatie ligt in handen van de partners, die een gezamenlijk statement willen brengen over het toekomstig werken. Innovatie in de kantoorwereld is zeker de rode draad, wat door covid-19 extra versterkt wordt. Die mening willen ze delen met een publiek van HR-managers, facility manager en ondernemers.
Steelcase is wereldleider als producent van kantoormeubilair. Vanuit die positie voeren ze heel wat studies uit over de toekomst van het werken.
steelcase.comBuro Modern is als innovatieve kantoorinrichter een voorloper in manier waarop kantoren i.f.v. mens en organisatie worden geconcipieerd.
buromodern.beDit iconisch kantoorgebouw te Ieper was reeds lang zijn tijd vooruit. Vandaag vinden innovatieve bedrijven er hun thuis.
bremhove.beLiantis is een toonaangevende HR-ondersteuner en sociaal secretariaat, waar advies gestoeld wordt op mens en bedrijf.
liantis.beConXioN is de IT-partner van groeibedrijven en speelt met het ConXioN Experience Center een sterke voortrekkersrol binnen dit domein.
conxion.beWhitemilk connecteert de binnen- en buitenwereld van bedrijven, door het technisch inrichten van vergader- en conferentieruimtes.
whitemilk.beBremhove Real Estate is een stabiele vastgoedspeler, die zowel op kantoorvlak, KMO-units en residentieel realiseert.
bremhove.beEen nieuwe, frisse kijk op de wereld dankzij onafhankelijke, intelligente en inspirerende journalistiek. Nieuwbouwverkopers is specialist marketing & sales van nieuwbouwprojecten voor projectontwikkelaars, tot de laatste steen.
nieuwbouwverkopers.be
Ter Waarde 50logo
Ter Waarde 50 is een kantorencomplex van Bremhove Reals Estate.

Contact